TERIMA KASIH KEPADA SEMUA PENGUNJUNG...

Terdapat beberapa keistimewaan yang anda perolehi jika anda membeli sebarang jenis produk disini iaitu ;


1. Banyak pilihan dari pelbagai jenama / keluaran

2. Harga yang ditawarkan sangat berbaloi.

3. Mudah serta cepat... setelah bayaran penuh di terima dan disahkan, pesanan anda akan diproses serta merta (terma dan syarat, sila rujuk pada 'Cara Membuat Pesanan')

4. Terjamin. Kami berniaga secara telus dan jujur (rujuk terma dan syarat pembelian) jadi anda tidak perlu risau tentang kemungkinan berlakunya penipuan...Walaubagaimanapun jika anda masih berasa ragu, anda dinasihatkan supaya jangan membeli.

Jadi, tengok-tengok la dulu kalau2 ada produk yang berkenan dihati...terima kasih

********************************************************Cara Membuat Pesanan

1. Harga semua produk adalah TETAP .Tawar menawar adalah dilarang sama sekali.

2. Harga TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN kecuali dinyatakan.

3. Sila tel atau sms untuk mengetahui kedudukan stok terlebih dahulu.

4.No. akaun akan diberikan jika stok produk ada. Sila masukkan alamat email df_lestarimaju@yahoo.com jika anda membuat bayaran melalui online transfer.

5. Selepas bayaran dibuat, sila maklumkan pada kami  melalui sms di 016-356 1219 tentang jumlah yang dibayar, masa dan cara bayaran dibuat.

6. Pesanan akan dikirim pada keesokan hari jika bayaran dibuat sebelum jam 6 petang. Contohnya jika bayaran dibuat pada hari Isnin sebelum jam 6 petang, pesanan akan dikirim pada pagi Selasa walaubagaimanapun jika bayaran dibuat pada hari isnin tetapi selepas jam 6 petang maka pesanan hanya akan dikirim pada pagi Rabu.
  
7. Biasanya pesanan akan sampai dalam masa hanya 1 hari bekerja bagi Semenanjung Malaysia dan 1-2 hari bekerja bagi Sabah / Sarawak dengan POS LAJU (Pos Malaysia) , 2-3 hari bekerja bagi Semenanjung dan 3-4 hari dengan POS DOMESTIK / PARCEL (Pos Malaysia).

8. Sila maklumkan melalui SMS selepas pesanan diterima untuk memudahkan kami membuat rujukan kepada pihak Pos Malaysia jika pesanan lewat sampai dari tempoh yang sepatutnya.

SELAMAT MEMBELI BELAH....