TERIMA KASIH KEPADA SEMUA PENGUNJUNG...

Terdapat beberapa keistimewaan yang anda perolehi jika anda membeli sebarang jenis produk disini iaitu ;


1. Banyak pilihan dari pelbagai jenama / keluaran

2. Harga yang ditawarkan sangat berbaloi.

3. Mudah serta cepat... setelah bayaran penuh di terima dan disahkan, pesanan anda akan diproses serta merta (terma dan syarat, sila rujuk pada 'Cara Membuat Pesanan')

4. Terjamin. Kami berniaga secara telus dan jujur (rujuk terma dan syarat pembelian) jadi anda tidak perlu risau tentang kemungkinan berlakunya penipuan...Walaubagaimanapun jika anda masih berasa ragu, anda dinasihatkan supaya jangan membeli.

Jadi, tengok-tengok la dulu kalau2 ada produk yang berkenan dihati...terima kasih

********************************************************Terma Dan Syarat Pembelian

Para pengunjung yang dihargai, anda dinasihatkan untuk memahami segala terma dan syarat pembelian sebelum membuat sebarang pesanan produk.

1. Semua barang yang telah di jual tidak boleh dikembalikan kecuali berlaku kecuaian dari pihak kami seperti kesilapan jenis produk atau kuantiti.

2. Pastikan nama dan kuantiti produk yang diisi pada borang pesanan adalah betul.Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas kesilapan jenis dan kuantiti produk yang disebabkan oleh kesilapan pelanggan mengisi borang pesanan.

3. Semua barang adalah dijamin sepenuhnya berada dalam keadaan yang baik semasa dipos, oleh itu pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan barang atas apa-apa juga sebab semasa dalam proses penghantaran oleh pihak Pos Malaysia.